Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin vakit kaybetmeden her yerde, özellikle de büyük binalarda olması kişilerin gönül kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna bakarak yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Gestaltların bir parçası şeklinde başüstüneğundan essah şekilde monte edilmeli ve huzursuz şekillerde olmamalıdır.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dışa dosdoğru açılan ürkü bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara ehil modeldir.

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basit açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği birlik bünyelarda en az 2 pare yangın çıkışı bulunması zorunludur. üste strüktürlarda bulunacak özlük adetsına destelı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da arkaış gösterecektir.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu karınin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

23/12/2022Genel Yüksekliği mukannen bir seviyenin üstünde olan bünyelar midein yangın merdiveni kanuni bir zorunluluktur. Yangın merdiveni hayat kaybının önlenmesi namına epey önemli bir konumda bulunmaktadır. Strüktürların esas girizgâhlerinde veya koridor bölümlerinde yangının aktif bir halde meydana gelmesi özellikle şiddetli katlı strüktürlarda gezinti veya pencerelerden sıyrılmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni Yangın Kapısı Fiyatları bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır strüktürlarda arttırılan denetimler ile omuz omuza yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri sıkışık bir incelemeye bağımlı tutulur. Yapıların iç kısımlarında bulunan betonarme merdivenlerin dışında, bünyeların dışında bulunan ve sert kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında emanet zayiatı yaşanmasının önüne geçmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin eş noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

İmal edildikleri malzemelerin tekmil abuhava koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Nitekim yangınlardan korunmak karınin ana olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye ahenk ve yönlü paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına munis mürtefi kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page